Slide

Service 24/7 betyder alt

Vi har landets dygtigste stab af kompetente tekniker, som er klar til at rykke ud døgnet rundt i hele landet.

Hos CNC.dk arbejder vi ud fra vores mission, at kunden skal være i centrum. Det betyder kort fortalt, at vi skal gøre alt, hvad der står i vores magt, for at sikre, at kundens maskine kører optimalt – og at nedetiden på maskinen således bliver reduceret til et minimum. Vi tager hånd om den enkelte opgave og slipper den først, når kunden er tilfreds.

Service 24/7 bliver udført af vores team af teknikere, som løbende bliver uddannet med kurser og ny teknologisk viden. Vores serviceteknikere har indsigt i alle spåntagende maskiners geometriske opbygninger og styringer. De har supportadgang hos Siemens og Heidenhain samt en række specialister hos vores leverandører.

Vi arbejder udelukkende med originale reservedele. Det er vores klare opfattelse – og ikke mindst erfaring – at originale reservedele ofte er medvirkende til, at løsningen virker første gang. Derfor vil det som regel være den billigste løsning på den lange bane. Brugen af originale dele giver os samtidig de nødvendige garantier, fuld support og opbakning fra producenten.

Derudover giver brugen af originale dele adgang til et omfattende ombytningsprogram. Dette vil ofte resultere i, at vi kan tilbyde originale dele til priser, som matcher og i nogle tilfælde er billigere end uautoriserede reservedele.