Slide

Mobile robotter

  

Flextek Automation samarbejder med MIR – Mobile Industrial Robots, der er førende producent af kollaborative mobile robotter. De brugervenlige, fleksible og sikre MiRrobotter hjælper virksomheder med at øge effektiviteten.  

MIR robotterne anvendes til automatisering af intern transport i mange forskellige industrier. Vores sortiment består af MiR100, MiR200, MiRHook100 og MiRHook200.

MiR100/MiR200

MiR100 og MiR200 kan anvendes i stort set alle situationer. Med de kollaborative robotter kan processerne, hvor ansatte skubber vogne eller leverer materiale automatiseres. Dette giver de ansatte mulighed for at fokusere på aktiviteter, der skaber en højere værdi.

MiR100 transporterer op til 100 kg, mens MiR200 kan transportere op til 200 kg. Alt efter behovet på din arbejdsplads kan de kollaborative robotter monteres med kundetilpassede topmoduler såsom beholdere, reoler, lifte, transportbånd samt en kollaborativ robotarm.

MiR robotterne manøvrerer sikkert uden om personer og forhindringer, gennem døråbninger og ind og ud af elevatorer. CAD-filer med bygningstegninger kan downloades direkte til robotten, eller du kan programmere den med det simple, web-baserede interface, der ikke kræver forudgående erfaring med programmering.

MiRHook100/MiRHook200

MiRHook100 og MiRHook200 anvendes til flere forskellige bugseringsopgaver heraf flytning af tunge produkter mellem steder i en produktionsvirksomhed eller lager. MiRHook kan også anvendes i sundhedssektoren eksempelvis på hospitaler til transport af vogne med linnede eller madvogne.

Robotterne identificerer vogne med QR-koder og transporterer dem automatisk i forhold til prioriteringer. MiRHook100 klarer transport af last op til 300 kg, mens MiRHook200 klarer transport af last op til 500 kg.

Med MiRHook skal du blot måle din vogn og indlæse data i softwaren. Indbyggede sensorer, kameraer og avanceret software gør, at robotten med MiRHook og en vogn kan manøvrere sikkert uden om personer og forhindringer og sågar køre op ad ramper.

Sikker manøvrering blandt mennesker

MiR robotterne kan nemt tilpasses forskellige krav, og robottens opgaver kan til enhver tid opdateres med en smartphone, tablet eller computer.

Med indbyggede sensorer og kameraer samt sofistikeret software kan robotterne registrere omgivelserne og vælge den mest effektive rute til målet, mens den sikkert undviger forhindringer og personer. Da det ikke er nødvendigt at ændre arbejdsstedet med dyre, ufleksible ledninger eller sensorer, tjener robotten hurtigt sig selv ind med en tilbagebetalingstid på under et år.