Slide

Automation – din vej til lønsomhed

Robotter er en af de automationsløsninger, kunderne efterspørger allermest. Robotter kan ikke blot løfte din produktivitet mærkbart – men også skabe ro til specialopgaver i din produktion – og så kan de kobles på alle CNC-maskiner.

Automation er ganske enkelt forudsætningen for, at din virksomhed er konkurrencedygtig – også i morgen. Vi har mange års erfaring med at installere automationsløsninger, som på forskellig vis løfter din produktion inden for spåntagende bearbejdning – drejning og fræsning.

En af de mest spektakulære og iøjnefaldende løsninger er robotter. Vi arbejder både med store industrirobotter og små flytbare robotter, som kan passes ind på selv trange steder i produktionen. Og det er ingen hemmelighed, at vi er uofficielle danmarksmestre i at installere såvel flytbare håndterings- og industrirobotter i kategorien 5 til 24 kg som de tunge industrirobotter, der kan løfte op til 600 kg.

Med robotceller udnytter du i langt højere grad din eksisterende maskinpark. De handy og mobile robotter kan nemt og hurtigt flyttes fra den ene maskine til den anden. Ubemandet produktion giver derudover dine operatører ro og overblik, således at de kan passe flere maskiner på én gang. Og så er robotter vel at mærke også en rationel løsning, når det gælder produktion af små serier.

Andre automationsløsninger er med til at sikre en effektiv forsyning af emner til den spåntagende maskine samt tilsvarende afladning.

Uanset hvad du vælger, så sørger vi for at installere løsningen, og vi forlader ikke din virksomhed, før det hele virker.